Rubrik
In English! 
Privatlektioner

Vad är Nöjesdansakuten Bröllopsvals Vad är Nöjesdansakuten Danser och nivåer Vad är Nöjesdansakuten Lediga tider och priser Vad är Nöjesdansakuten

För privatlektioner har jag två sidor med mer information, en specialsida för bröllopsvals och en sida med praktisk info om privatlektioner (priser, viktigt att tänka på osv). Dessa hittar du via de här länkarna:

Bröllopsvals Privatlektioner

Privatlektioner i andra danser än vals

För er som inte ska lära er dansa inför ert bröllop finns det andra möjligheter att lära er dansa genom att ta privatlektioner. De danser jag lär ut finns listade på sidan Information. Räkna med att ni kan lära er tillräckligt för att komma igång med dansen och kanske klara en fest eller två på en tvåtimmarslektion. Vill ni lära er mer, få mer hjälp att träna eller behöver repetera så planerar vi in ytterligare lektioner.

Notera att jag inte ger lektioner till en person utan bara till par och grupper. Om du är ensam och vill ta en lektion, försök få med en kompis du kan dansa med under lektionen.
Notera också att jag inte har tillgång till någon passande danslokal utan kommer hem till er eller till en lokal ni ordnar.

Se under länken Privatlektioner ovan för mer info om priser m.m. och under Kontakt till vänster för kontaktuppgifter.

Alla lektioner och kurser kan ges på engelska om så önskas.


   © Nöjesdansakuten, webmaster
Senast uppdaterad 150204