NöjesdansakutenBröllopsvals


Startsidan
Vad är bröllopsvals?
Tips & goda råd för bröllopsvalsen
Tips på valsmusik
Lär dig dansa bröllopsvals!
Lär dig själv!
Kontakt
Vanliga frågor (och svar)
KONTAKT

För frågor om privatlektioner i bröllopsvals, aktuella prisuppgifter och för att boka lektioner, var vänlig hör av dig via e-post till mig, Marika Lagervall, på


Du kan också nå mig via min mobil om du har frågor, men om du vill boka en lektion ber jag dig alltid att skriva ett e-brev också eftersom jag vill ha allt skriftligt för att undvika missförstånd. Se schemat över lediga tider innan du bokar. OBS! Jag är ofta upptagen på kvällarna och därför går det oftast betydligt fortare att skriva än att få tag i mig via telefon. Var vänliga och be mig inte att ringa tillbaka eftersom jag ofta inte kan göra det och ni då väntar förgäves på svar. Ring igen om det är viktigt att prata med mig personligen! 
Nummer: 0731-58 96 59
Telefontid: vardagar efter kl. 17 plus helgerna efter kl. 11 utom söndagar kl. 17-22 (då jag ofta har dansträning).

Jag kan också nås via Facebook, på sidan för Dance courses at Chalmers/Danskurser på Chalmers (men jag godkänner inga vänförfrågningar från personer jag inte känner).

Vid bokning av lektion: uppge för- och efternamn på båda i paret samt ett telefonnummer jag kan nå er på om det skulle behövas, samt om ni har några särskilda önskemål gällande dansen och musiken (se Inför första lektionen).

Anmälan till kurser görs till den adress som finns i kursinformationen.

                   Marika
"Får jag lov?"

Marika Lagervall


Denna sida är en del av Nöjesdansakuten, se mer om dansskolan och om de öppna kurserna.
 © Nöjesdansakuten, webmaster, sidan skapad 100630 och senast uppdaterad 131019