Nöjesdansakuten Bröllopsvals


Startsidan
Vad är bröllopsvals?
Tips & goda råd för bröllopsvalsen
Tips på valsmusik
Lär dig dansa bröllopsvals!
Lär dig själv!
Kontakt
Vanliga frågor (och svar)Nöjesdans.se


Ska ni gifta dig snart? Behöver ni hjälp med den traditionella bröllopsvalsen? Då har ni  kommit till rätt ställe! Jag hjälper er - i mån av tid och lokaltillgång - att få ordning på valsen antingen ni redan kan lite och vill göra något extra av den eller ni har två vänsterfötter var och bara vill klara er ett varv runt golvet! (Vill ni hellre dansa något annat än vals (t.ex. foxtrot) på bröllopet så hjälper jag er med det också!) Här finns också tips för er som vill träna själva.

Under länkarna i menyn finner du förklaringar om vad bröllopsvals egentligen är, lite saker som är bra att tänka på innan bröllopet, info om privatlektioner, priser, tips för dig som vill lära dig själv, musiktips, och kontaktuppgifter.


 Tips om dansskolor, musik m.m.
Tips
Se även t.ex. Magic, Sinclairs eller Mölndals dansskola.

Mer om lektioner
Info om tider, priser, lokal m.m.!

Uppdateringar
Nya valser inlagda i listan
Dansskolan Nöjesdansakuten drivs av mig, Marika Lagervall, på deltid och i Göteborg och ger privatlektioner i olika danser. Läs mer under länkarna i menyn. Du kan alltid hitta tillbaka till den här sidan genom att klicka på rubriken, och till Nöjesdansakuten genom loggan överst till vänster. Information om hur dansskolan behandlar personuppgifter kan läsas här.
        
MarikaDenna sida är en del av Nöjesdansakuten.
 © Nöjesdansakuten, webmaster, sidan skapad 100630 och senast uppdaterad 230319.